Menu
Вашата количка

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Можете да изберете между няколко начини за заплащане на Вашата поръчка

  • НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ  - плащане на цялата стойност на поръчката директно на куриера в български лева в момента на доставка на поръчката

  • ОНЛАЙН ПЛАЩАНЕ С ДЕБИТНА / КРЕДИТНА КАРТА - Плащането онлайн се извършва с лична кредитна/дебитна карта или карта на Вашата фирма – при безопасни условия. Приемат се кредитни и дебитни карти, издадени от VISA (Classic и Electron) и MASTERCARD (включително Maestro, ако имат CVV2/CVC2 код). 
    Fason.bg използва Borica
    За коректното извършване на транзакцията, чрез Borica трябва да предоставите кода на кредитната/дебитната карта (всички цифри от 4-те групи на лицевата страна на картата, без интервали), дата на изтичане и отпечатаните последни три цифри от гърба на картата с вашия подпис (в зависимост от картата, те могат да липсват). Независимо от валутата, с която разполагате в сметката, транзакциите се извършват в лева според актуалния обменен курс, определен от Вашата банка, както и според условията на картата. При плащане чрез Borica, обработката на данните за Вашата карта се извършва само и единствено от сървърите на Borica. Fason.bg не обработва и не съхранява детайли относно Вашата кредитна или дебитна карта.

  • БАНКОВ ПРЕВОД - плащане с банков превод можете да извършите, след издадена от нас проформа-фактура съдържаща Вашата поръчка, Сумата на поръчката и Банковата сметка. В платежното нареждане цитирайте номера на проформа-фактурата или номера на Вашата поръчка
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.