Menu
Вашата количка

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ

УСЛОВИЯ И ПРАВИЛА ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА РЕКЛАМАЦИИ

Имате право да се откажете от настоящия договор за покупко-продажба и да върнете закупената стока, без да посочвате причини за това, в срок до 14 дни  считано от датата на получава на съответната стока. При връщане на поръчка - приемаме за връщане цялата поръчка в опаковка/ки, в които са били артикулите по поръчката при получаване

Правото на отказ от договора за покупко-продажба от разстояние не е валидно при поръчки с печат и/или бродерия персонализирани по изискване на клиента и с файлове, лога, знаци, слогани и всякакви файлове за печат и/или бродерия, предоставени от клиента. Ред за рекламация и обслужване на рекламации по поръчки с печат и/или бродерия можете да намерите тук: Условия за рекламация за поръчки с печат и/или бродерия

За да упражните правото си на отказ, трябва да ни предоставите следната иформация: Вашето име, географски адрес, телефонен номер, факс и електронен адрес, както и за решението си да се откажете от договора с недвусмислено заявление (например писмо, изпратено по пощата, факс или електронна поща).

За Ваше улеснение можете да използвате приложения стандартен формуляр за отказ - ФОРМУЛЯР ЗА ОТКАЗ

За да спазите срока за отказ от договора, е достатъчно да изпратите съобщението си относно упражняването на право на отказ преди изтичането на срока за отказ от договора, както и да върнете закупената стока.

Очакваме да ни изпратите или да върнете обратно стоките на посочен от нас адрес по писмено по e-mail, без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 3 работни дни след деня, в който сте ни информирали за отказа си от настоящия договор. Срокът се счита за спазен, ако получим обратно стоките преди изтичането на 3-дневния срок.

Разходите по връщане на стоките са за Ваша сметка. Всички стоки презентирани в сайта са налични на голям склад в Европа, дистрибутор на предлаганите марки за  Централна и Източна Европа. Разходите за връщане на стоките са според ценовата листа на Интерлогистика, именно:
За пратки до 5 кг - 36лв с ДДС ;  За пратки от 5 до 30 кг - 42лв с ДДС

Ако се откажете от настоящия договор, ние ще Ви възстановим всички плащания, които сме получили от Вас, без това да включва разходите за доставка, без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 календарни дни считано от датата, на която ни информирате за Вашето решение за отказ от настоящия договор.

Fason.bg запазва право да отложи възстановяването на плащанията до получаване на стоките обратно или докато не ни представите доказателства, че сте изпратили обратно стоките, в зависимост от това, кое от двете събития е настъпило по-рано.

Ще извършим възстановяването на средствата по посочена от Вас банкова сметка, което във всеки случай няма да бъде свързано с никакви допълнителни разходи за Вас.

Моля, пазете касовия си бон/фактурата (платежен документ). Той е Вашата гаранция! За всички замени и/или връщания се изисква касов бон.

Fason.bg запазва правото си да променя настоящите условия, за което ще публикува уведомление на интернет адрес www.fason.bg. Всички изменения ще се прилагат за нови договори, сключени след деня, в който промените влизат в сила.

This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.